Nå har strategispillet Endless Legend dukket opp på Steam

Men for øyeblikket er det i «early access».

Amplitude Studios

Årets tredje store turbaserte strategispill har dukket opp på Steam, for øyeblikket kun i «early access»-form. Endless Legend er et imperiebyggespill som foregår på en planet som tilsynelatende er i ferd med å gå under, og hvor livsforholdene blir vanskeligere og vanskeligere for hvert år som går.

Game of Thrones-introen som spill? (bilde: Amplitude Studios).

Her kjemper åtte svært ulike fraksjoner om makten, og du leder en av dem. Som vanlig i sjangeren betyr det at du må håndtere ting som utforskning, bybygging, krigføring, diplomati og forskning.

Ferdigstilles senere i år

Siden spillet er i «early access» er det fortsatt uferdig, og mangler mange viktige elementer. Kun fire av fraksjonene er implementert, den kunstige intelligensen er langt mer krigersk enn den skal være i den endelige versjonen og diplomatisystemet er uferdig.

Planeten handlingen foregår på er i ferd med å gå under. Best å komme seg ut i rommet. (bilde: Amplitude Studios).

Samtidig mener utviklerne at de som kjøper tidlig tilgang på spillet kan forvente mye moro med spillets kjernemekanismer, og de sier at de allerede har drevet mye testing for å luke ut feil og problemer. Siden de planlegger å kontinuerlig legge til nytt innhold kan du imidlertid ikke forvente at spillet alltid er stabilt.

Amplitude har tidligere stått for det populære romstrategispillet Endless Space, og de har også grottekravleren Dungeon of the Endless på «early access»-tjenesten til Steam.

Siste fra forsiden