Konkurranse

Julekalender 2020

Nå har vi åpnet luke 13

En ny premie er klar i dag.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Overwatch og statue

Blizzard

Bak dagens luke ligger Overwatch: Game of the Year Edition til PC, samt en statuett av Doomfist. Overwatch ble en favoritt blant mange her på bruket, og selv om det trekker på årene har det hatt en lojal følgerbase. Vår anmelder belønnet spillet med en drøss med lovord:

– Det mest imponerende med Overwatch er hvor gjennomtenkt og vellaget alle de ulike enkeltdelene av spillet er, og hvor godt de fungerer sammen. Det er lite som føles overflødig eller unødvendig, og man får alltid akkurat det man trenger til enhver tid, skrev vår anmelder.

Premien er levert av Blizzard.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
1331 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden