Nå kan alle prøve betautgaven av Destiny

Men du må registrere deg innen i morgen.

Destiny-betaen er åpen for alle nå.
Activision

Den siste uken har en god slump heldige utvalgte fått prøvespille Bungies kommende storspill, Destiny, i en betatest. Fra og med i dag dropper Bungie kravet om en inngangsnøkkel – alt man trenger for å få tilgang til skytespillbetaen er å laste ned klienten fra konsollenes nettbutikk. Betatesten er tilgjengelig på PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 og Xbox One.

Destiny kommer i høst.

– Vi har sett på at verdenen i Destiny har kommet til live. «Guardians» fra alle plattformene har kommet til tårnet etter å ha kjempet ute i villmarken. Vi har fulgt på deres eventyr, og hørt på tilbakemeldingene Det dere har gjort har gitt oss mange opplysninger som vi kan bruke til å forberede lanseringen av Destiny i september, forteller nettsamfunnsleder Daved Dague på nettsiden i forbindelse med sluseåpningen.

Betatesten kommer til å vare til i morgen kveld, så om du har lyst på en smakebit av ett av høstens storspill kan det lønne seg å være kjapp.

Et ambisiøst skytespill

Etter å ha sett seg lei på Halo-serien slo Bungie seg sammen med Activision med planer om å lage noe litt annet. Destiny skal være et spill som utvikler seg med tiden. Verden står aldri helt stille, med stadige innholdsoppdateringer til spillet. Flere peker på at spillet har en rekke nettrollespillelementer, men det blir ikke helt riktig. Man ser for eksempel ikke alle de andre spillerne på serveren, men blir matchet sammen med andre av spillet. Akkurat hvordan dette fungerer kan du jo teste selv i betatesten nå.

I Destiny har verden så å si gått under, med kun én by som gjenstår. Denne voktes av et mystisk romskip som bare kalles «The Traveler». Spilleren går inn i en rolle som en vokter av den siste byen, som får spesielle ferdigheter ev den merkelige globen.

Destiny slippes til Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 3 og Xbox 360 9. september.

Vår podkastgjeng har kost seg med betatesten allerede, og har stor tro på spillet.
– Destiny kan bli den suksessen man trodde Titanfall skulle bli »

Siste fra forsiden