Destiny 2: New Light

Nå kan alle spille Destiny 2 helt gratis

Bungie ruller ut gratisversjonen New Light og utvidelsen Shadowkeep.

Bungie

Oppdatering 2. oktober: Like før klokken 03:00 onsdag morgen melder Bungie at problemene nå skal være løst. Via Twitter forteller utvikleren at spillere fortsatt kan støte på feilmeldinger etter hvert som alle prøver å logge seg inn igjen, men ellers skal alt være i orden.

Oppdatering 2. oktober: Destiny 2: New Light og Shadowkeep er ute, men spillets servere har gått på en skikkelig smell. Fra det øyeblikket dørene åpnet meldte spillere om problemer med innlogging, og etter flere timer uten noen løsning valgte Bungie å stenge serverne igjen.

Like før midnatt norsk tid var arbeidet fortsatt i gang, og når spillere kan hive seg på igjen er uvisst.

Opprinnelig sak følger.

Siden Bungie brøt med Activision tidligere i år har utvikleren jobbet med en gigantisk overhaling av Destiny 2. Tirsdag 1. oktober får vi endelig se fruktene av det arbeidet, med lanseringen av Destiny 2: New Light og Destiny 2: Shadowkeep.

Destiny 2 for alle

Her er listen over det du får med i gratisversjonen av Destiny 2.
Bungie

New Light er det nye navnet på standardversjonen av Destiny 2, og denne blir gratis for alle på PC via Steam, PlayStation 4 og Xbox One. Enten du er en dreven veteran eller førstegangsspiller vil alle begynne helt likt i New Light, på Power Level 750. Har du for eksempel lyst til å kaste deg rett ut i et raid uten å styre med kampanjen, kan du det.

Av innhold skilter New Light med hovedspillet og et lass med utvidelser og oppdateringer som har kommet siden Destiny 2s lansering. Spillere får utforske samtlige av spillets områder via «free roaming», kan være med på flere raids og spiller-mot-spiller-moduser og selvfølgelig sanke utstyr i øst og vest.

Det du ikke får med av gammelt innhold er mesteparten av Forsaken-utvidelsen. Kampanjen, diverse raids og oppdragene fra denne må du betale for om du ikke eier utvidelsen allerede. Det er imidlertid verdt å merke at du ikke trenger Forsaken om du vil hoppe rett over i Destiny 2s nyeste innhold – Shadowkeep.

Historien fortsetter

Se traileren for Destiny 2: Shadowkeep. (Video: Bungie)

Med Destiny 2: Shadowkeep bygger Bungie videre på historien og opplevelsen fra både hovedspillet og Forsaken. Den ferske utvidelsen byr på nye områder å utforske, en haug med historiebaserte oppdrag og andre utfordringer, gruppeområder, raids og utstyr i fleng.

Les også
Anmeldelse: Destiny 2

For en smakebit på opplevelsen kan du sjekke ut traileren til høyre. Shadowkeep koster deg i overkant av 300 kroner og slippes samtidig for PC, PlayStation 4 og Xbox One. Utvidelsen skal også inkluderes i Google Stadia-versjonen av spillet, men denne har så langt ikke fått noen slippdato.

Både New Light og Shadowkeep er tilgjengelige for forhåndsnedlasting nå, og du kan spille så snart serverne åpner rundt klokken 19:00 i kveld.

Mer skyting blir det også i Apex Legends denne uken.
Battle royale-spillet får et nytt kart og en ny helt 1. oktober »

Siste fra forsiden