Apex Legends sesong 3

Apex Legends får et splitter nytt kart

Se den nye traileren fra den tredje sesongen.

Respawn kunngjorde den tredje Apex Legends-sesongen tidligere denne måneden, men nå har studioet sluppet den offisielle traileren – og med den kom også nyheten om at sesongen får et helt nytt kart.

Det nye kartet heter «World's Edge» og beskrives som et kart hvor glovarme og iskalde omgivelser kolliderer. Et innblikk i hva som venter i det nye kartet kan du se i den nye traileren øverst i artikkelen.

Det nye kartet byr blant annet på snøfylte omgivelser.
Respawn

Ny helt og nytt våpen

Den tredje sesongen lanseres den 1. oktober og kommer i tillegg til et nytt kart også med en helt ny helt – Crypto – som har den egenskapen at han kan sende ut spesialiserte overvåkningsdroner på slagmarken.

Sesongen kommer ellers med et nytt våpen kalt Charge Rifle, som kan lades opp og fyre av kraftige energiladninger. I den nye traileren får vi se litt av hvordan dette våpenet fungerer i praksis.

Av andre nyheter vil poengsystemet endres noe ved at antallet poeng tidobles, som betyr at man tjener mer, men også at det koster mer å bli med i kamper. Respawn selv begrunner denne endringen med at de vil ha større fleksibilitet i belønningssystemet.

Med den nye sesongen kommer det også en såkalt «soft reset» av rangeringssystemet, som innebærer at en spiller i Gold II sendes ned til Silver IV, en spiller i Platinum IV går ned til Silver II, mens Apex Predator begynner på Platinum II.

Les også: Apex Legends bekjemper juks ved å hive juksemakere inn på samme server »

Siste fra forsiden