Nå kan du få Total War: Warhammers første innholdspakke gratis uten å forhåndsbestille

Creative Assembly fjerner kravet etter kritikk fra fansen.

Creative Assembly

I fjor høst annonserte Creative Assembly den første innholdspakken for Total War: Warhammer, kalt Chaos Warriors, som skulle være gratis for alle som forhåndsbestilte spillet. Kravet om forhåndsbestilling fikk imidlertid en dårlig mottakelse fra fansen, og nå har utvikleren lagt om strategien.

Se traileren for Chaos Warriors-pakken. (Video: Creative Assembly)

I en pressemelding skriver studioet at Chaos Warriors-pakken nå blir gratis for alle som kjøper Total War: Warhammer i løpet av den første uken etter spillets lansering. Ifølge kreativ leder for spillet, Mike Simpson, får utvikleren dermed også belønnet lojale fans som ikke forhåndsbestiller:

– Chaos Warriors-pakken har vist seg å være utrolig populær, og ved å forlenge fristen for å få den gratis med en uke kan vi sørge for at lojale fans som ikke ønsker å forhåndsbestille ikke går glipp av muligheten. Samtidig belønner vi de som bestiller tidlig, hvis støtte er utrolig verdifull for oss, fortalte Simpson.

Mye ekstrainnhold på vei

En oversikt over gratisinnholdet som kommer til Total War: Warhammer.
Creative Assembly

Ved siden av Chaos Warriors-pakken har Creative planer for en haug med tilleggsinnhold for Total War: Warhammer. I april la utvikleren frem en oversikt over alle pakkene som skal gis ut i månedene etter spillets lansering, med både gratispakker og betalt innhold.

Gratisinnholdet introduserer blant annet nye enheter, magiformler og legendariske figurer, og mot slutten av året blir også en ny spillbar rase tilgjengelig helt gratis. Spillere som er villige til å betale for innhold kan også sikre seg pakker med nye kampanjer og flere spillbare raser.

Total War: Warhammer lanseres 24. mai på PC og Mac.

I fjor fikk Total War: Attila en ny utvidelse.
Karl den store-ekspansjonen imponerte vår anmelder »

Siste fra forsiden