Total War: Warhammer får slippdato og ny trailer

Samtidig annonseres ny rase og nye kampanjer i spillets første tilleggspakke.

Creative Assembly

Tidligere i år annonserte Creative Assembly en ny spilltrilogi som blander strategien og kampene fra Total War-serien med fantasien og skapningene fra Warhammer-universet. Torsdag annonserte utvikleren i en pressemelding at trilogiens første spill, Total War: Warhammer, vil lanseres 28. april 2016.

I tillegg til slippdatoen fikk vi også detaljer om den første pakken med nedlastbart innhold, som blir gratis for alle som forhåndsbestiller spillet. I Chaos Warriors-pakken slutter de blodtørstige kaoskrigerne seg til kampen, og du får tilgang på tre nye legendariske krigere.

Se traileren for Chaos Warriors-pakken. (Video: Creative Assembly)

Hver av de tre krigerne har sin egen kampanje, med en rekke oppdrag å spille gjennom. I tillegg inneholder pakken noen unike beist du kan ri på og en rekke onde, magiske gjenstander til bruk i kamp.

Creative Assembly holder fortsatt tett om kampanjene i spillet, men de lover hundrevis av timer med underholdende spilling. Fra tidligere vet vi at vi kan spille som menn, orker og gobliner, dverger og vampyrer, og med Chaos Warriors-pakkens tre tilleggskampanjer ser det ut til at vi får nok å bryne oss på.

«High King Edition»

Om du velger å forhåndsbestille Total War: Warhammer kan du sikre deg en heftig pakke med et gavedryss uten like. Spillets «High King»-utgave inneholder blant annet en ring som kan brukes som terning, et drikkehorn, en bok med konseptkunst og en strategiguide.

Dette følger med i «High King»-utgaven.

Håper du å skaffe deg denne pakken må du imidlertid være veldig rask, og antakeligvis ha brukbart med penger på konto. Utgiver Sega vil nemlig bare lage 5000 kopier av High King-utgaven.

Mindre ivrige fans kan velge mellom «Limited Edition»-pakken, som også inkluderer strategiguiden, eller den helt alminnelige standardutgaven. Alle utgavene inkluderer Chaos Warriors-pakken og kan forhåndsbestilles via spillets nettside.

Hearts of Iron IV byr på krigføring fra andre verdenskrig.
Vi snakket nylig med spillets produsent »

Siste fra forsiden