Nå kan du få Trials of the Blood Dragon gratis ved å fullføre demoen

Oppdatert: Sannsynligheten for å vinne er riktignok langt mindre enn tidligere antatt.

Ubisoft

Oppdatering 23. juli: Spillere kan nå laste ned Trials of the Blood Dragon-demoen fra Uplay for å få sjansen til å vinne hele spillet. Sannsynligheten for at du stikker av med seieren er imidlertid langt mindre enn tidligere antatt.

Det blir langt vanskeligere å vinne Trials of the Blood Dragon enn først antatt.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Da Ubisoft annonserte konkurransen for noen uker siden kunne det virke som om man kun måtte fullføre en liten del av spillet for å vinne hele sulamitten. Det viser seg i stedet at man må fullføre hele spillet – med færre enn 15 feil – for å vinne.

Så snart du overskrider grensen på 15 feil vil demoen gå tilbake til å være en helt alminnelig demo, som gir deg tilgang på en liten smakebit av Trials of the Blood Dragon.

Opprinnelig sak følger.

Dersom du har lurt på å kjøpe motorsykkelspillet Trials of the Blood Dragon, men enda ikke har slått til, kan det lønne seg å vente til litt senere denne måneden. Da avholder Ubisoft nemlig en konkurranse der du kan stikke av med spillets PC-versjon helt gratis.

På sine nettsider forklarer utvikleren at alt du trenger å gjøre er å laste ned Trials of the Blood Dragon-demoen fra Uplay den 22. juli, og fullføre den med 15 eller færre feil. Klarer du det er spillet ditt.

Motorsykkelkjøring og neongalskap

Se traileren for Trials of the Blood Dragon. (Video: Ubisoft)

Trials of the Blood Dragon blander motorsykkelkjøringen fra Trials-serien med den neonbelyste galskapen fra Far Cry 3: Blood Dragon. I kjent Trials-stil må du styre motorsykler og andre kjøretøyer trygt gjennom en rekke hinderløyper, men spillet byr også på plattformsekvenser som må gjennomføres til fots.

Ifølge vår anmelder er kjøredelen av spillet godt utført, men alt som ikke er Trials-basert trekker opplevelsen langt ned:

– Trials of the Blood Dragon er et spennende forsøksprosjekt, hvor Ubisoft har sendt Blood Dragon-lisensen videre, og Trials-utvikler RedLynx har tatt imot med åpne armer. Resultatet er litt bra og litt dårlig, med vekselvis fantastiske og uinteressante spillbrett, skrev Espen Jansen.

Les hele anmeldelsen av Trials of the Blood Dragon her »

Siste fra forsiden