Nå kan du prøve Tales of Berseria på PC og PlayStation 4

Bandai Namco har lansert en demo for det japanske rollespillet.

Bandai Namco

Det neste rollespillet i Bandai Namcos Tales of-serie – som går under navnet Tales of Berseria – ankommer PC og PlayStation 4 den 27. januar. Allerede nå kan du imidlertid få en smakebit på spillet, i form av en demo som ble lansert tidligere denne uken.

Tales of Berseria byr på nye eventyr, kamper og mysterier.
Bandai Namco

Demoen er gratis å laste ned fra enten Steam eller PlayStation-butikken, avhengig av hvilken plattform du foretrekker. Ønsker du å prøve demoen på PC bør du passe på at du finner knappen merket «Last ned demo» – som ligger i høyre kolonne på Steam-siden – slik at du ikke kommer til skade for å forhåndsbestille spillet ved et uhell.

En mørkere historie

I Tales of Berseria introduserer Bandai Namco en ny historie, et nytt persongalleri og mange nye problemer som må løses. Denne gangen møter vi ungjenta Velvet Crowe, som for tre år siden var vitne til drapet av sin yngre bror. Etter det ble hun smittet av en sykdom som forvandlet henne til en demon, og som om ikke det var nok ble hun i tillegg kastet i fengsel.

Foruten en historie som ser ut til å bli hakket mørkere enn tidligere spill i serien, kan vi vente oss mye av det vi kjenner fra Tales of-spillene. Det klassiske kampsystemet er tilbake, med noen nye elementer, og historien vil fortelles gjennom filmsekvenser og dialogbokser man støter på underveis.

Seriens forrige spill fikk en lunken mottakelse her på bruket.
Ifølge vår anmelder kunne du like greit hoppe over Tales of Zestiria »

Siste fra forsiden