Nå kan du skaffe deg hele Neverwinter Nights gratis

GOG.com gir bort BioWares rollespill med utvidelser, men du må være kjapp.

GOG.com

For å sparke igang vintersalget sitt, og samtidig sørge for litt enkel promotering, gir GOG.com bort Neverwinter Nights Diamond torsdag og fredag. Du må likevel være kjapp om du vil snuse på rollespillgodene – spillet er kun tilgjengelig i totalt 48 timer.

Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark.
BioWare

Neverwinter Nights ble utviklet av BioWare, og snek seg opprinnelig inn i spillbutikkene i 2002. I likhet med flere av selskapets andre rollespill fra den tiden (Baldur's Gate, Icewind Dale) brukte de det velkjente Forgotten Realms-universet og Dungeons & Dragons-regelsettet som bakteppe for rollespillet. I motsetning til sine forgjengere satset likevel Neverwinter Nights mer på å tilby en måte å lage egne rollespillscenario på.

Utvidelsespakkene Shadows of Undrentide og Hordes of the Underdark kom i henholdsvis 2003 og 2004, med mer innhold og nye historier som hovedtrekkplastrene.

Mye skryt av oss

Her på bruket scoret det opprinnelige spillet svært høyt da det kom. Vår anmelder kastet en nier på tierterningen og kalte det et skikkelig kvalitetsrollepsill.

Neverwinter Nights.
BioWare

– I en sjanger som inneholder så mange spill av såpass variert kvalitet, har Neverwinter Nights marsjert inn og plassert seiers-flagget midt mellom panna til spill slik som Dungeon Siege og Diablo. Selv om ikke grafikken kan måle seg med spill slik som Unreal 2, eller for den saks skyld Morrowind, har likevel Neverwinter Nights blitt en milepæl innen spill basert på isometriske-synsvinkler, mente vår anmelder.

Han fulgte også opp med å skryte av både Shadows of Undrentide og Hordes of the Underdark de to neste årene.

Ubisoft skal også gi bort et spill straks.
Ubisoft gir bort Assassin's Creed 3 gratis til PC »

Siste fra forsiden