Nå kan du spille Bully på mobil

Rockstar feirer spillets tiårsjubileum med lansering på iOS og Android.

Det har gått ti år siden lanseringen av Bully – også kjent som Canis Canem Edit – og i den anledning har Rockstar lansert spilletiOS og Android.

Hvis du kan hoppe unna en skiftenøkkel, kan du hoppe unna en ball.
Rockstar Games

Mobilutgaven, med navnet Bully: Anniversary Edition, samler alt av fra det originale spillet, samt tilleggsinnholdet fra «Scholarship»-utgaven som ble gitt ut noen år senere. I samarbeid med utvikler War Drum Studios har Rockstar lagt på bedre lyseffekter, teksturer og figurmodeller, og kontrollersystemet er tilpasset berøringsskjermer.

I tillegg har Bully på mobil fått en rekke sosiale funksjoner, som lar deg konkurrere mot venner i spillets skoletimer og sideoppdrag.

Livet på kostskole

I Bully plasserte Rockstar oss i skoene til Jimmy, en fersk elev på den amerikanske kostskolen Bullworth Academy. Spillet minnet mye om Grand Theft Auto-spillene, men i stedet for gangstere, skytevåpen og biler fikk vi nerder, sprettert og sykler.

På forhånd trodde mange Bully var en slags voldssimulator i skolegården.
Rockstar Games

På grunn av navnet og antatte likheter med Grand Theft Auto fikk Bully mye kritikk i forkant av lanseringen i 2006. Store protester førte blant annet til at den europeiske utgaven byttet navn til Canis Canem Edit.

Da spillet kom ut viste det seg å ikke være så ille som mange hadde trodd, og det fikk jevnt over en god mottakelse av både spillere og kritikere. Vår anmelder var imidlertid ikke spesielt begeistret, og gav PlayStation 2-utgaven en treer på karakterskalaen.

Snart kommer Mario også til mobil.
Super Mario Run fikk nylig lanseringsdato »

Siste fra forsiden