Star Citizen

Nå kan du spille Star Citizen helt gratis

Utvikleren sparker i gang ny «Free Fly»-uke.

Roberts Space Industries

Det ambisiøse romspillet Star Citizen har vært under utvikling i mildt sagt lang tid, og om du ennå sitter på gjerdet har du nå en god mulighet til å finne ut om spillet er noe for deg – uten å betale.

Utvikleren Cloud Imperium Games har nemlig kunngjort en ny «Free Fly»-uke, som betyr at du kan spille Star Citizen helt gratis fra og med 28. oktober til og med 3. november.

For å benytte deg av tilbudet må du hente en tilgangskode som du finner på denne siden, hvor du også finner resten av instruksene for gratisspillingen. Koden gir deg tilgang til Star Citizen Alpha 3.7.1-versjonen og ett av fem forskjellige romskip.

Cloud Imperium Games

Har samlet inn over 2 milliarder kroner

Star Citizen ble først kunngjort så langt tilbake som i 2011, og den første folkefinanseringskampanjen for Star Citizen ble offisielt avsluttet den 20. november 2012 med rekordbeløpet 6,2 millioner dollar via Kickstarter og spillets hjemmeside.

Per dags dato har spillet imidlertid samlet inn vanvittige 239 millioner dollar til sammen, ifølge utviklerens egen statistikk, noe som tilsvarer over 2,1 milliarder kroner med dagens kurs.

Allerede i 2014 kunngjorde utvikleren at Star Citizen at spillet hadde blitt skrevet inn i Guinness rekordbok som det mest innbringende folkefinansierte prosjektet noensinne, uansett kategori.

Star Citizen får for øvrig også en enspillerdel kalt Squadron 42, som i likhet med hovedspillet har blitt utsatt en rekke ganger. Dette spillet skal foregå i samme univers som Star Citizen og har ifølge utvikleren en oppdragsstruktur som ligner på Wing Commander-spillene.

Les også: Star Citizens enspillerdel har endelig fått et lanseringsvindu »

Siste fra forsiden