Nå kan du spille The Evil Within 2 i førsteperson

Grøsserspillet blir enda nifsere.

The Evil Within 2 har allerede vært på markedet en stund, og om du har snust på spillet tidligere kan det nå være du har fått en god grunn til å ta steget ut. Utgiveren melder nemlig nå at The Evil Within 2 kan spilles i førstepersonsperspektiv.

Støtten for det nye perspektivet, som formodentlig vil gjøre spillet enda litt nifsere, kom i en oppdatering til samtlige plattformer nylig og aktiveres enkelt i spillets meny. En video av hvordan spillet ser ut i førsteperson kan du se øverst i artikkelen.

Førstepersonsperspektivet har kun vært tilgjengelig i visse deler av spillet, og utviklerne skal ha fått mange ønsker fra spillere om å få det på plass i hele spillet – noe de altså nå har oppfylt.

Bethesda

Resident Evil-aktige grøss

The Evil Within-spillene er utviklet av studioet Tango Gameworks , som ble grunnlagt av den tidligere Capcom-medarbeideren Shinji Mikami – en av nøkkelpersonene bak Resident Evil-serien. Spillene befinner seg også i samme sjanger som sistnevnte serie, med vekt på blodig nedleggelse av skumle monstre og sniking i mørke ganger.

Det andre spillet i serien fikk generelt god mottakelse da det kom ut i fjor høst, men vår mann var litt mer lunken.

– Å luske rundt i de åpne kartene og lete etter hemmeligheter er morsomt. På den andre siden har The Evil Within 2 kompromissert mer eller mindre alle av forgjengerens sterkeste sider. Spillet har få interessante syn, actionen er svakere og verst av alt: Opplevelsen er langt mer forutsigbar og konvensjonell, skrev vår anmelder, som ga spillet 6 av 10 poeng.

Et annet grøsserspill blir snart gratis: Dead Space tilbys uten kostnader »

Siste fra forsiden