Nå kan man prøvespille Final Fantasy XIV så lenge man vil

Square Enix har fjernet gratisversjonens tidsbegrensning.

Square Enix

Square Enix tok tirsdag til Twitter for å annonsere en stor endring for Final Fantasy XIVs prøveversjon. Gratisutgaven av spillet hadde tidligere en varighet på 14 dager, men nå er denne tidsbegrensningen fjernet.

Nå kan alle prøvespille Final Fantasy XIV så mye man vil.
Square Enix

Dermed kan spillere utforske nettrollespillets verden så lenge man vil, men enkelte andre begrensninger er fortsatt på plass. For eksempel er nivåtaket satt til 35, mens de som eier fullversjonen kan stige helt til nivå 60.

Prøveversjonen er tilgjengelig for både nye spillere og de som har spilt gratis tidligere. Square påpeker imidlertid at det vil ta tid å fjerne begrensningene fra eksisterende gratiskontoer, så dersom du ikke kan logge deg inn med én gang er det bare å vente litt.

Gratisutgaven er tilgjengelig på PC, Mac og PlayStation 4, og interesserte spillere kan melde seg på via Final Fantasy XIVs nettsider.

Ny utvidelse på vei

Eiere av fullversjonen kan se frem til den neste utvidelsen for nettrollespillet, som etter planen vil lanseres til sommeren. Final Fantasy XIV: Stormblood introduserer den nye Ala Mhigo-regionen, flere gruppeområder og nye yrker til spillets jobbsystem. I tillegg løftes nivåtaket til 70, og spillere kan vente seg noen endringer til spillets kampsystem.

Se traileren for Stormblood-utvidelsen. (Video: Square Enix)

Den kommende utvidelsen markerer begynnelsen på et nytt eventyr for Final Fantasy XIV, men den betyr også slutten for spillet på PlayStation 3. Fra og med lanseringen om noen måneder kutter Square støtte for den eldre konsollen, og spillere blir nødt til å bytte til spillets PC-versjon eller oppgradere gratis til PlayStation 4-utgaven.

Detaljer om når og hvordan man kan benytte seg av oppgraderingstilbudet har Square imidlertid ikke sagt noe om enda.

Vi testet Final Fantasy XIV på PlayStation 4 i 2014.
– Et solid og vellaget nettrollespill, skrev vår anmelder »

Siste fra forsiden