Final Fantasy XIV - Stephen Critchlow

Spilte Final Fantasy XIV i 194 timer for å høre stemmen til sin avdøde venn

Ett år siden stemmeskuespiller Stephen Critchlow gikk bort.

Stephen Critchlow spilte Edmont de Fortemps i Final Fantasy XIV: Heavensward.
Square Enix

Stephen Critchlow mistet livet 19. september 2021, men stemmen hans er foreviget i en rekke spill. Blant annet var han Count Edmont de Fortemps i Final Fantasy XIV, og etter bortgangen brukte en venn av Critchlow 194 timer i nettrollespillet bare for å høre stemmen hans igjen.

Robert «ThePoetPlays» Harper delte nylig på Twitter at han hadde kommet seg til Ishgard-området i Final Fantasy XIV-utvidelsen Heavensward. Det tok ham nesten 200 timer med spilletid, men belønningen var å høre sin gamle venn.

– Borte i nesten et år. En vakker sjel og fantastisk skuespiller. Jeg hadde ikke truffet ham på altfor mange år, men som for så mange han jobbet med ble energien og vennskapet hans værende med meg. Jeg spiller Final Fantasy XIV for deg, Critch gamle venn, skrev Harper på Twitter.

I en uttalelse til Gamesradar forteller Haper at han først møtte Critchlow på 90-tallet, da de jobbet i radio sammen. Han husker vennen som en fantastisk fyr, som alltid skapte glede og latter rundt seg.

Da Critchlow gikk bort i fjor, gikk spillere sammen for å hedre skuespilleren utenfor herskapshuset til de Fortemps i Final Fantasy XIV. Harper sier han opprinnelig ikke var interessert i nettrollespillet, men etter å ha sett minnestunden – og med ettårsdagen siden bortgangen forestående – bestemte han seg for å ta fatt på den lange reisen i spillet.

Som Harper forteller det tok følelsene overhånd da han endelig nådde målet. Han bestemte seg for å dele opplevelsen på Reddit, der folk flommet til med gratulasjoner og hyllestord om Critchlow.

Nå er planen å hedre vennen nok en gang på 19. september, nøyaktig ett år etter Critchlow gikk bort. Harper planlegger å stå utenfor Fortemps Manor, fra klokken 21:00 på Chaos-serveren Phantom – i tilfelle noen har lyst til å bli med på markeringen.

LES OGSÅ: Forza Horizon 3 lot spiller kjøre om kapp med avdød venn »

Siste fra forsiden