Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV har satt ny spillerrekord på Steam

Spillere flokker til det åtte år gamle nettrollespillet.

Square Enix

Final Fantasy XIV er inne i en ny bølge med popularitet. Square Enix' nettrollespill fra 2013 har akkurat satt ny spillerrekord på Steam, med 48 476 spillere logget på samtidig.

Final Fantasy XIV er poppis.
Square Enix

Tallet topper den tidligere rekorden på 41 200, som ble satt for to uker siden. Det er også verdt å merke at spillere fra Final Fantasy XIVs egen launcher og de som spiller på konsoll ikke er inkludert i statistikken.

Final Fantasy XIV har gradvis blitt mer og mer populært i det siste. Som blant annet PCGamesN påpeker kommer den nyeste tilstrømmingen av spillere etter at «Asmongold» bestemte seg for å teste spillet.

Twitch-profilen som til vanlig World of Warcraft på kanalen sin, hadde over 200 000 seere med seg da han prøvde Final Fantasy XIV i helgen. Mange hoppet også inn i spillet selv for å følge «Asmongold» på sine eventyr, og på et tidspunkt krasjet visstnok hele serveren.

I andre Final Fantasy XIV-nyheter har Square lovet nok en stor utvidelse for spillet til høsten. Endwalker byr på nye kamper mellom godt og ondt, og skilter blant annet med flere områder, økt nivåtak, flere gruoppeområder og et nytt raid.

Final Fantasy XIV er tilgjengelig på PC, Mac, PlayStation 4 og PlayStation 5, med mulighet for spilling på tvers av samtlige plattformer.

LES OGSÅ: Final Fantasy IX blir TV-serie »
LES OGSÅ: Final Fantasy XIV-spillere hedret Berserk-skaper Kentaro Miura »

Siste fra forsiden