Nå kan man spille som Quiet i Metal Gear Solid V

Snikespillet fikk plutselig en ny oppdatering – over ett år siden den forrige.

Konami

Mange så kanskje for seg at Konami hadde sett seg ferdig med Metal Gear Solid V: The Phantom Pain innen nå. Spillets forrige oppdatering kom for snart ett år siden, den 1. august i fjor, og siden den gang har det vært mer eller mindre stille fra det femte nummererte Metal Gear Solid-spillet.

Quiet entrer spillets FOB-modus ...
Konami

Nå har det imidlertid dukket opp en splitter ny patch, og den kommer faktisk med et par omfattende endringer også (såfremt man liker spillets merkelige flerspillermodus, «FOB»).

Stillheten selv

Her kan man nå spille som ingen ringere enn Quiet, den lettkledde, stumme og dødelige snikskytteren fra enspillerdelen. Hun har en rekke unike ferdigheter i de ikke-eksisterende ermene sine, slik som muligheten til å løpe fortere og hoppe høyere enn vanlig, kaste seg framover gjennom luften og bli nesten usynlig når hun står helt stille.

... og med seg har hun flere unike egenskaper.
Konami

Videre byr oppdateringen på vanskelighetsgrader for FOB-oppdrag, samt en rekke nye våpen og et par mindre endringer som retter på småfeil.

Oppdateringen er ute på PlayStation 4, Xbox One og Windows nå – det sies ikke noe om de resterende PlayStation 3- og Xbox 360-utgavene, men siden fjorårets oppdatering (som for øvrig lot deg spille som Ocelot på FOB-oppdrag) ikke kom til disse plattformene, er det nesten å forvente at heller ikke denne oppdateringen kommer til de eldste systemene.

Du kan lese mer om alle nyheter og endringer på spillet offisielle nettside.

For mer om Metal Gear Solid er det bare å følge med her på Gamer.no:
Så du den hemmelige meldingen som hyllet Kojima i Metal Gear Survive? »

Siste fra forsiden