Nå kan også PC-spillere prøvesmake Prey

Action-spillets første time er nå tilgjengelig for samtlige plattformer.

Fire måneder etter lanseringen av en gratis Prey-demo for PlayStation 4 og Xbox One, har Bethesda omsider invitert PC-spillere til bordet. De som foretrekker sistnevnte plattform kan nå smake på action-spillets første time, der man blant annet introduseres for protagonist Morgan Yu.

Prey har endelig fått en PC-demo.
Bethesda

Gratisprøven er tilgjengelig via Preys Steam-side. Bare trykk på knappen merket «Last ned demo», vent på nedlastingen og ta turen til romstasjonen Talos I.

Samtidig med PC-lanseringen har Bethesda benytten anledningen til å justere så vidt på konsolldemoen. Spillere som plukker opp fullversjonen kan nå ta med seg all fremdrift fra demoen. Dette gjelder også for PC-utgaven.

Fascinerende romeventyr

I Prey våkner spillere ombord på Talos I, en romstasjon i bane rundt månen. Året er 2032, og du deltar i et eksperiement som etter planen skal forandre menneskeheten for alltid. Ting går imidlertid fullstendig galt, og med morderiske romvesener i helene må spillere overleve lenge nok til å finne et svar på romstasjonenes mystiske gåte.

Prey gjorde et godt inntrykk på vår anmelder, som kalte det en underholdende blanding av System Shock, Dishonored og BioShock:

– Det er først og fremst historiene i spillet som er verdt å oppleve, og da både hovedhistorien, samt mange av de gode sideoppdragene i spillet. Man får hele verden snudd på hodet flere ganger i løpet av spillet, og jeg fullførte spillet med en konstant iboende skepsis til det alt og alle prøvde å fortelle meg. Forfatter Chris Avellone har, sammen med Arkane, skrevet en god fortelling, der man aldri helt vet hvem som er på din side eller ei, skrev Gøran Solbakken.

Bethesda har det ikke travelt med å lage et nytt Elder Scrolls-spill.
Utvikleren er enda ikke i gang med seriens neste innslag »

Siste fra forsiden