Prey får en konsolleksklusiv demo neste uke

Prøv action-spillets første time.

Prey – det neste spillet fra Arkane Studios – lanseres den 5. mai, men ikke alle trenger å vente fullt så lenge for å se hva Dishonored-utvikleren har snekret sammen. Utgiver Bethesda har nemlig annonsert en demo for spillet, som blir tilgjengelig allerede 27. april.

Romvesenene kommer ikke i fred.
Bethesda

Prey Demo: Opening Hour lar, som navnet tilsier, spillere prøve den første timen fra det kommende spillet. Her introduseres man for protagonist Morgan Yu, hvis første dag på jobben tar en svært uhyggelig vending når morderiske romvesener plutselig invaderer.

Demoen blir kun tilgjengelig på PlayStation 4 og Xbox One, mens det endelige spillet også kommer til PC.

En ny begynnelse

Prey markerer en ny start med blanke ark for serien med samme navn, som først kom på banen i 2006. Etter mye drama i kulissene ble oppfølgeren – Prey 2 – imidlertid kansellert i 2014, men Bethesda var ikke klar for å gi helt slipp på serien.

På fjorårets E3-messe trakk utgiveren så sløret av det nye Prey, men ved siden av navnet har spillet ingen tilknytning til originalen.

Vi fikk prøve Arkanes Prey tidligere i år, og det første møtet med Morgan virket lovende:

– Mysteriet om hva som egentlig foregår på romstasjonen er per nå det mest innbydende med Prey for meg. Utforskningsmulighetene og og hemmelighetene som kan avdekkes virker å gi spillet så mye dybde som du bare vil. [...] Prey preges også av at det utvikles av Arkane Studios. Detaljrikdommen, mulighetene til å interagere med praktisk talt alle gjenstander bidrar til at dette er en oppslukende opplevelse, skrev Håvard Hofstad Ruud.

Arkane tilbyr også smakebiter av andre spill.
Dishonored 2 fikk nylig en demo »

Siste fra forsiden