Plague Inc: The Cure

Nå kan Plague Inc-spillere redde verden fra en pandemi

Utvidelsen The Cure er ute nå og er gratis for alle som eier spillet.

En helt ny utvidelse for pandemispillet Plague Inc: Evolved er nå tilgjengelig for de som eier spillet. Denne gangen handler det imidlertid ikke om å skape en sykdom som utrydder alt menneskeliv på jorda, men om å redde verden fra en pandemi.

Plague Inc: The Cure.
Ndemic Creations

The Cure, som utvidelsen heter, kan plukkes opp for kroner null via Steam for alle som eier Plague Inc: Evolved på PC. Ifølge utvikler Ndemic Creations skal utvidelsen være gratis «frem til covid-19 er under kontroll».

Utviklet i samarbeid med WHO

Som Ndemic forteller er The Cure den hittil største utvidelsen for Plague Inc. Her snus spillets standardformel på hodet, og i stedet for å utvikle skremmende sykdommer skal man altså bekjempe pandemier med alt fra munnbind til tvungen hjemmekarantene.

Videre må spillere jobbe med smittesporing og utvikling av behandlingsmetoder. Arbeidet med å finne en vaksine blir selvfølgelig også svært viktig, med muligheter for plusspoeng og hurtigere fremgang dersom man får flere land til å jobbe sammen.

Via Steam forteller utvikleren at The Cure er utviklet i samarbeid med en rekke eksperter fra hele verden. Blant disse er Verdens helseorganisasjon (WHO) og CEPI, som har hjulpet teamet med å sørge for at scenariene ligner virkeligheten.

Plague Inc: The Cure kommer også til spillets konsollversjon, men en dato er enda ikke satt. Utvidelsen kom til iOS og Android allerede i november.

Actionspillet Bleeding Edge får ikke mer innhold.
Ninja Theory stanser videre utvikling etter bare ti måneder »

Siste fra forsiden