Nå kommer GBA SP NES Edition

Her kommer en god nyhet til alle Nintendo-tilhengere der ute: I sommer lanseres en spesialdesignet GBA SP i Europa, til ære for NES 8-bit.

Gamle Nintendo-tilhengere har nok allerede fått med seg den spesialdesignede GBA SP-versjonen som har vært solgt i Japan under navnet Famicom SP (Famicom er det japanske navnet på NES 8-bit). Nå kommer den stilige versjonen til Europa, og Nintendo har offentliggjort 9. juli som lanseringsdato.

Famicom SP gikk som varmt hvetebrød etter lanseringen i Japan, og mange av de som kjøpte den hadde aldri før kjøpt en eneste videokonsoll. Det er ikke opplyst om GBA NES Edition vil selges i begrenset opplag i Europa, så vi regner med det blir nok til alle om etterspørselen skulle bli like stor som i Japan.

GBA SP NES Edition vil ha en utsalgspris på 129 Euro, eller rett i underkant av 1300 norske kroner når vi tar moms med i betrakningen. I tillegg vil Nintendo lansere en rekke klassikere som Super Mario Bros., Donkey Kong, Ice Climber, Excitebike, The Legend of Zelda, Pac-Man, Xevious og Bomberman. Alle disse spillene kan kjøpes for under 20 Euro, eller 200 norske kroner inkl. mva. Bestiller du klassikerspillene på Internett fra England, kan man slippe moms.

Siste fra forsiden