Atari

Nå skal Atari bygge hoteller med spilltema

Starter konstruksjonen senere i år.

Illustrasjonsbilde av de nye hotellene.
Atari

Atari kom plutselig med en aldri så liten skruball av en nyhet. Selskapet skal nemlig nå bygge hoteller med spilltema, meldes det på Ataris egne nettsider.

Konstruksjonen av det første hotellet skal starte i byen Phoenix i den amerikanske delstaten Arizona rundt midten av inneværende år. Senere er planen å bygge i byene Las Vegas, Denver, Chicago, Austin, Seattle, San Francisco og San Jose.

Hvorvidt konseptet kommer til andre land enn USA er foreløpig uvisst, men det er selvsagt ingenting i veien for å avlegge hotellene et besøk for reisende nordmenn.

Seneste innen AR og VR

Det nye konseptet, simpelthen kalt Atari Hotels, skal ifølge selskapet by på underholdningsopplevelser som omfatter det aller seneste innen både VR og AR (augmented reality).

Hotellene skal passe for alle aldre og samtlige ferdighetsnivåer, og skal ha både moderne elementer og retroelementer for de mer nostalgisk anlagte.

– Mer enn 2,5 milliarder spillere over hele verden brukte mer enn 152 milliarder dollar på spill bare i 2019, en økning på9,6 prosent fra året før. En av de mest markante trendene innen spilling er at spillere graviterer mot gjenkjennelig, intellektuell eiendom. Atari Hotels tilbyr nettopp det, skriver Atari i pressemeldingen.

Mer informasjon om Atari Hotels kan du finne på den dedikerte hjemmesiden til konseptet.

Les også: Dette er Ataris nye spillkonsoll »

Siste fra forsiden