Red Dead Online

Nå skal livet bli litt enklere for Red Dead Online-pasifistene

Rockstar ruller ut en rekke endringer i månedene som kommer.

Rockstar

Siden flerspillerversjonen av Red Dead Redemption 2 – bedre kjent som Red Dead Online – begynte betatesting i november, har Rockstar pusset og polert på produktet. Nå varsler utvikleren at en ny runde med oppdateringer er på vei, og i månedene som kommer kan spillere forvente noen omfattende endringer til opplevelsen.

Fredelig for den som ønsker det

Det blir litt lettere å leve et fredelig liv i Red Dead Online-betaen.
Rockstar

Via sine nettsider forteller Rockstar at den neste store oppdateringen for Red Dead Online vil rulles ut senere i vår. Denne vil blant annet gjøre livet litt enklere for spillere som vil dele spillet med andre, men som samtidig ikke er interesserte i spiller-mot-spiller-kamp.

Det hele begynner med The Hostility System, som endrer måten Red Dead Online behandler konflikt mellom spillere. Heretter er det kun spilleren som først går til angrep som markeres som fiendtlig, mens den som blir angrepet står fritt til å forsvare seg uten fare for represalier.

Systemet vil ikke påvirke spillets diverse Free Roam-aktiviteter, Showdowns eller kappløp, men generelt sett vil det altså straffe seg å jakte på fredelige spillere.

Offensiv og defensiv modus

I tillegg til The Hostility System lover Rockstar to nye måter å spille Red Dead Redemption. De som er ute etter skuddvekslinger mot sine medspillere kan skifte spillet over i Offensive Playing Style, en modus som fungerer på samme måte som den nåværende Free Roam-modusen.

Vil man helst fokusere på riding, jakt eller fiske, kan man bytte til Defensive Playing Style. Med den defensive modusen aktivert kan du ikke lenger bli fanget med lasso av andre spillere og motspillere kan heller ikke låse inn siktet sitt på deg. I tillegg vil alltid man overleve ett hodeskudd fra fiendtlige spillere, slik at man enten kan stikke av eller forsvare seg – igjen, uten fare for straff fra lovens lange arm.

Ellers melder utvikleren om nye oppdrag, både knyttet til A Land of Opportunites og Free Roam. Spillere kan også vente seg flere dynamiske hendelser, som bakholdsangrep, redningsaksjoner og mer.

Foreløpig har vi ikke fått noen offisiell slippdato for noen av funksjonene, men etter planen vil de rulles ut i løpet av månedene som kommer. Når spillet skal ut av betafasen er helller ikke bekreftet.

Nettopp en defensiv modus var noe vår skribent savnet i Red Dead Online.
Les vårt førsteinntrykk på cowboyopplevelsen her »

Siste fra forsiden