Red Dead Redemption 2 Online

Snart kan du delta i fiskekonkurranser i Red Dead Online

Ny, stor oppdatering underveis.

Rockstar Games

Flerspillerdelen til Red Dead Redemption 2 er ennå i beta og mottar nye oppdateringer i relativt raskt tempo. Nå har Rockstar på nytt kunngjort et lass endringer i Red Dead Online.

Den nye oppdateringen gjør sin entré tirsdag 26. februar og byr blant annet på nye våpen og nye klær – og ikke minst nye aktiviteter.

Mest nevneverdig er det kanskje at oppdateringen gir Red Dead Online-spillere mulighet til å delta i fiskekonkurranser. Disse går enkelt og greit ut på å fange så mye fisk som mulig.

Flere nye aktiviteter på vei

Rockstar lover at man ikke trenger å bekymre seg for skyteglade kjeltringer mens man deltar i konkurransene, og man vil få utdelt sluk og agn som passer til hver enkelt konkurranse.

Rockstar Games

Ellers kommer den nye oppdateringen med tre nye «Showdown»-moduser hvor spillere og lag konkurrerer mot hverandre om å få tak i og levere vesker, stjele verdisaker fra hverandre og om å simpelthen overleve.

En ny «free roam»-aktivitet venter også. Denne vil by på en gyllen rustning som spillere må konkurrere om å få tak i ved å nedkjempe personen som bærer rustningen.

Blant øvrige endringer som Red Dead Online har fått finner vi en ny Battle Royale-aktig modus, som ble introdusert i januar, og før det igjen ga Rockstar spillet bedre balansering av prisene på gjenstander og høyere utbetalinger for aktiviteter.

Les også: Red Dead Online er perfekt for de som liker å plage andre spillere »

Siste fra forsiden