Red Dead Online

Store problemer for Red Dead Online

Oppdatert: Rockstar har gått tilbake til spillets forrige oppdatering.

Rockstar Games

Oppdatering 14. august: For å få bukt med problemene har Rockstar vendt tilbake til den forrige Red Dead Online-oppdateringen – altså før alt gikk galt. Utvikleren jobber nå med å sørge for at dette ikke skjer igjen med fremtidige oppdateringer.

Opprinnelig sak følger.

Red Dead Online-spillere begynte denne uken å melde om store feil med opplevelsen. Alt fra irriterende småplukk til ting som regelrett ødelegger spillet har sneket seg inn med en ny oppdatering, og Rockstar jobber på spreng med å finne en løsning.

Dyr og mennesker sporløst forsvunnet

I en lengre liste på Reddit har spillere samlet alt som har gått galt i Red Dead Online de siste 24 timene. Det er en omfattende liste, med tilsynelatende flere feil enn ting som faktisk virker.

Artikkelen fortsetter under Twitter-videoen.

De som kommer seg forbi krasj og tilkoblingsproblemer forteller at både dyr og mennesker stort sett har forsvunnet fra verdenen. NPC-er som faktisk dukker opp har en bråte med feil, slik at man for eksempel ikke kan snakke med oppdragsgivere eller skyte skurker.

I en melding på sine nettsider bekrefter Rockstar at ting ikke er helt som de skal med Red Dead Online. Teamet jobber med å rette på problemene, men kan foreløpig ikke si noe om når en løsning er ventet.

– Vi er klar over at noen spillere kan oppleve ulike problemer, som tilkoblingsproblemer, få dyr, problemer med å slå leir eller gå inn i Moonshine-skur og andre ting. Vi holder på med å løse disse problemene og deler mer informasjon når det er klart.

Rockstar lover bedre arbeidsforhold for sitt neste prosjekt.
Utvikleren har tatt store steg det siste året, ifølge ny rapport »

Siste fra forsiden