Red Dead Online

Snart kan du spille Red Dead Online uten å eie Red Dead Redemption

Rockstar har kunngjort «standalone»-versjon av onlinespillet.

Rockstar Games

Den nettbaserte delen av Red Dead Redemption, Red Dead Online, har hittil kun vært tilgjengelig for de som allerede eier hovedspillet, men dette er det snart slutt på.

Rockstar har nemlig nå kunngjort at Red Dead Online kommer i en selvstendig utgave. Den lanseres digitalt via PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store og Steam den 1. desember.

Spillet selges med en rabatt på 75 prosent frem til 15. februar, så det kan være en idé å hive seg rundt der som du er interessert.

Rockstar Games

Følger etter Grand Theft Auto V

For ordens skyld vil PlayStation 4- og Xbox One-versjonene av Red Dead Online også kunne spilles på neste generasjons konsoller. Den selvstendige versjonen av Red Dead online vil ifølge Rockstar ta opp 123 GB på harddisken.

For de som følger litt med på Rockstar-nyheter kommer kunngjørelsen nok ikke som en stor overraskelse. I sommer kunngjorde utvikleren at Grand Theft Online også skal lanseres i en egen versjon i løpet av andre halvdel av 2021.

Av øvrige nyheter kan utvikleren også opplyse at Bounty Hunter-rollen i Red Dead Online neste uke får en utvidelse med nye kriminelle å jakte på, og denne uken vil alle Bounty hunter-oppdrag i tillegg gi deg dobbelt på mye erfaringspoeng.

Les også: – Tidligere Grand Theft Auto-produsent lager nytt åpen verden-spill »

Siste fra forsiden