Red Dead Redemption 2 - Battle Royale

Red Dead Online har fått Battle Royale-modus

Rockstar

Betaversjonen av Red Dead Online får stadig nye oppdateringer, og nå melder Rockstar om en ny, større endring i spillet. En Battle Royale-modus, eller i alle fall noe som ligner svært, er nemlig lansert.

Den nye modusen heter Gun Rush og lar opptil 32 spillere kjempe mot hverandre til siste mann mens området gradvis krymper – et konsept som nå begynner å bli rimelig velkjent.

Modusen blir tilgjengelig i både lagvariant og «free for all»-utgave og vil naturligvis by på våpen og ammunisjon som ligger spredt og som må samles om man skal ha en sjanse til overlevelse.

Flere endringer på vei

Espen Jansen/Gamer.no

Blant andre oppdateringer i Red Dead Online som Rockstar kan bekrefte er underveis finner vi daglige utfordringer, hvor man på daglig basis serveres oppgaver som dekker alle aspekter ved spillet – for eksempel skarpskyting og å stikke fra lovens lange arm.

Det kommer også noen justeringer av dusørsystemet som blant annet innebærer at man må betale for seg innen en gitt tidsfrist. Om man ikke betaler vil dusørjegere fra alle statene jakte på deg og tvinge deg til å enten betale eller rømme fra staten.

Rockstar sier at Red Dead Online vil fortsette i betaversjon noen måneder til og vil i den perioden få en rekke nye funksjoner og oppdateringer.

De første større endringene i Red Dead Online ble kunngjort i begynnelsen av desember, da spillet blant annet gjorde det lettere å tjene penger og reduserte prisene på våpen.

Les også: Du kan miste fremgangen din fra Red Dead Online-betaen »

Siste fra forsiden