Nå blir det enklere å tjene penger i Red Dead Online

Rockstar har kunngjort de første endringene.

Rockstar Games

Flerspillerdelen av Rockstars kritikerroste Red Dead Dead Redemption ble nylig sluppet i en betaversjon, og som seg hør og bør med betaer finnes det mye rom for forbedringer.

Nå har utvikleren kunngjort de første endringene, og det som først og fremst står i fokus er justeringer i økonomien i spillet.

Blant nyhetene finner vi en økning i betalingen man får for ulike aktiviteter i spiller, deriblant «Free Roam»-oppdrag, «Free Roam Events» og i den såkalte «Showdown Series»-modusen.

Espen Jansen/Gamer.no

Lavere priser på våpen

En annen endring som vil bidra til å bedre økonomien til spillerne er at Red Dead Online nå får lavere priser på våpnene man kan kjøpe i butikkene i spillet.

Dersom man allerede har kjøpt våpen til den gamle prisen vil Rockstar simpelthen refundere differansen i spillvalutaen. Spillerne vil bli informert om dette via en melding i spillet.

Den tredje endringen er bedre balansering av verdien til utvalgte typer pels, dyreskinn og fisk. Verdien på medisinen som brukes til å gjenopplive hesten og pamfletter vil også justeres noe.

Utover dette kan Rockstar opplyse at de er klar over flere andre problemer som mange spillere klager på, og som trolig vil bli endret snart, og studioet jobber også aktivt med å fikse tekniske feil – deriblant en som fører til at spillere plutselig kastes ut av spilløkter.

Les også: Her er vårt førsteinntrykk av Red Dead Online »

Siste fra forsiden