Nå vil Elon Musk få spill inn i Tesla-biler

Begynner med Atari-klassikere, men vil også utvikle nye spill i fremtiden.

Elon Musk.
Recode/YouTube

I den kommende V9.0-oppdateringen til Tesla-bilene kommer det en rekke klassiske Atari-spill til operativsystemet. Det forteller Tesla-grunnlegger og toppsjef Elon Musk via sin Twitter-konto.

Akkurat hvor mange spill det er snakk om vet vi ikke ennå, men Musk forteller at spillene Tempest, Missile Command og Pole Position er blant de utvalgte. Tesla-utviklerne jobber visstnok med å la sistnevnte spill styres med bilens ratt – når bilen står stille, selvfølgelig.

Flere spill fremover

I tillegg til disse klassikeren anbefalte Musk spillutviklere om å søke jobb hos Tesla i tiden fremover.

Mange spillutviklere og fans har svart på Twitter-meldingen med både forslag og ønsker, og selvfølgelig en god slump med vitser. En av de mer interessante forslagene er Pokémon GO, hvorpå Musk svarer «Ja, noe sånt, men mer en "voksne-i-biler-anime"-greie.» Akkurat hva han mener med det kan vi bare gjette oss til.

At Elon Musk har en interesse for videospill har vi sett flere ganger. For noen år siden dro han frem nettopp spill som det tydeligste argumentet for at vi lever i en simulert verden. Han har også en finger med i spillet i et kunstig inteligens-prosjekt kalt OpenAI, som vi i sommer fikk vite at skal utfordre Dota 2-proffer under The International-turneringen om ikke så alt for lenge.

Siste fra forsiden