Nanostray på vei til DS

Skaperne av de kritikerroste Iridon-titlene til GBA har akkurat kunngjort sin første Nintendo DS-tittel.

Det tyske selskapet Shin'en Multimedia har fått mye skryt for de to Iridon-spillene til Game Boy Advance, og nå har de avdekket de første detaljene rundt Nanostray, et 3D actionskytespill til Nindendos neste håndholdte spillkonsoll.

Spillet skal etter planen bli utgitt av Majesco, i første kvartal neste år. Nanostray kommer med 10 brett, mulighet for to spillere over trådløst nett og en funksjon hvor spillere kan laste opp de beste poengsummene sine på nettet, slik at de kan vise hele verden hvor flinke de er (eller mest sannsynlig, se hvor mye flinkere en eller annen fyr i Korea er enn dem).

Historien er som følger: Du våkner sakte opp i romskipet ditt, uten å egentlig huske særlig mye av hva som har skjedd tidligere. Det eneste du husker er følelsen av smerte og ydmykelse. Kontrollene til romskipet viser at det opprinnelige målet ditt fremdeles er plottet inn. Du har ikke noe annet valg enn å dra videre, uten å ane hva det egentlig er du kommer til.

Det er ikke bare Shin'en Multimedia som jobber med spill til Nintendo DS, og i følge konsollmakeren er det over 120 spill under utvikling til den nye konsollen deres. I tillegg til en haug med mer eller mindre obskure japanske spillprosjekter vil det komme spill fra omtrent alle de store selskapene - inkludert Konami, Electronic Arts, Capcom, Ubisoft, Square Enix, Vivendi, Atari og THQ.

Siste fra forsiden