Mer zombie-slakt i oktober

Når de vandøde våkner

Valve har kunngjort datoen til Left 4 Dead-tillegget Crash Course.

Mens Valve forbereder en november-lansering for Left 4 Dead 2, kan utålmodige fans krysse av 29. september på kalenderen. Da kommer nemlig Crash Course, den andre innholdsoppdateringen til det første Left 4 Dead. Pakken slippes samtidig til både PC og Xbox 360. Den blir gratis på PC, mens Xbox 360-eiere må ut med 560 Microsoft-poeng.

Crash Course foregår mellom No Mercy og Death Toll fra den opprinnelige utgivelsen. De fire overleverne har krasjet helikopteret sitt, og må nå overleve zombie-angrep i villmarka.

I følge Valve er det viktigste innholdet i pakken en ny og forbedret «Versus»-modus. Denne er en mer strømlinjeformet utgave av den gamle, og skal ha en tidsbegrensning på tredve minutter. En rekke mindre justeringer har også blitt foretatt for å justere balansen i spillet.

Det er også verdt å nevne at en demo av Left 4 Dead 2 kommer 27. oktober. Bortsett fra datoen er det ingen informasjon om hvilke plattformer den blir tilgjengelig på, hvem den blir tilgjengelig for og hva den skal inneholde.

Spillrulett
1298 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden