Mer zombie-slakt i oktober

Når de vandøde våkner

Valve har kunngjort datoen til Left 4 Dead-tillegget Crash Course.

Mens Valve forbereder en november-lansering for Left 4 Dead 2, kan utålmodige fans krysse av 29. september på kalenderen. Da kommer nemlig Crash Course, den andre innholdsoppdateringen til det første Left 4 Dead. Pakken slippes samtidig til både PC og Xbox 360. Den blir gratis på PC, mens Xbox 360-eiere må ut med 560 Microsoft-poeng.

Crash Course foregår mellom No Mercy og Death Toll fra den opprinnelige utgivelsen. De fire overleverne har krasjet helikopteret sitt, og må nå overleve zombie-angrep i villmarka.

I følge Valve er det viktigste innholdet i pakken en ny og forbedret «Versus»-modus. Denne er en mer strømlinjeformet utgave av den gamle, og skal ha en tidsbegrensning på tredve minutter. En rekke mindre justeringer har også blitt foretatt for å justere balansen i spillet.

Det er også verdt å nevne at en demo av Left 4 Dead 2 kommer 27. oktober. Bortsett fra datoen er det ingen informasjon om hvilke plattformer den blir tilgjengelig på, hvem den blir tilgjengelig for og hva den skal inneholde.

Siste fra forsiden