Når kan vi kjøpe 3DS?

Nintendo-sjef Reggie Fils-Aime har nærmere info.

Nintendos pressekonferansene under E3-messen i Los Angeles er en av de beste selskapet har hatt på mange år. Og var det én nyhet som virkelig stjal showet, så var det definitivt nyheten om 3DS-en. Denne vesle, men tilsynelatende utrolig kraftige håndholdte konsollen med 3D-teknologi, ble vist frem til stor entusiasme helt på tampen av Nintendos presentasjon. Nå spør alle seg: Når kan vi kjøpe den?!

Det har tidligere vært hintet om at lanseringen vil skje innen mars 2011. Dette kan selveste Nintendo-bossen Reggie Fils-Aime bekrefte. Han forteller at konsollen vil være ute på alle de store markedene innen den tid. Nøyaktige lanseringsdatoer for de ulike regionene har Nintendo visstnok ikke bestemt helt enda.

En verdensomspennende julelansering hadde utvilsomt vært meget god business for Nintendo, og ville gi konsollen en ordentlig pangstart. Likevel, sist gang Nintendo hadde en såpass etterlengtet konsoll på trappene, gikk det hele litt skeis. Nintendo hadde på langt nær nok Wii-konsoller liggende i butikkhyllene julen 2006. Kanskje vil Nintendo forsikre seg om at de denne gang har nok konsoller i hyllene før lansering?

Les også:Hvilke håndholdte spill lastes ned oftest?
Les også:Nintendo smeller til med 3DS
Les også:Ocarina of Time til 3DS


(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden