Blogg

Når kommer Skyrim-anmeldelsen på Gamer.no?

Ikke med det aller første, er jeg redd.

Dere har sikkert lagt merke til at sperrefristen for Skyrim-anmeldelser ble løftet i dag, og vi ser at mange lurer på når Gamer.no kommer med sin anmeldelse av det etterlengtede rollespillet.

Jeg kan dessverre ikke gi noe skikkelig svar på det spørsmålet.

Sannheten er at i det sperrefristen gikk ut og de som hadde fått tidlig tilgang på spillet slapp anmeldelsene sine, hadde vår versjon av spillet fortsatt ikke ankommet.

Det tar sin tid å utforske denne verdenen.

Vi vet ikke hvorfor Bethesda valgte å vente med å sende spillet til oss, men vær sikker på at vi gjorde alt vi kunne for å få det så tidlig som mulig, uten at det nyttet. Vi synes det er synd at vi ikke kunne levere anmeldelsen samtidig med resten av pressen, men når alt kommer til alt er det Bethesda som bestemmer hvem som skal få tidlig tilgang og vi kan ikke annet enn å akseptere avgjørelsen.

I ettermiddag fikk jeg imidlertid spillet, og jeg har allerede rukket å bruke et par timer med Xbox 360-versjonen. PC-versjonen er fortsatt Steam-sperret, så den får jeg ikke prøvd før i morgen.

Planen nå er å spille så mye som mulig i dagene som kommer, og legge ut et førsteinntrykk tidlig neste uke. Så følger anmeldelsen når jeg føler at jeg har spilt nok til å kunne felle en endelig dom over spillet.

Nøyaktig hvor lang tid det tar tør jeg ikke si, men siden vi uansett blir sene med anmeldelsen ser jeg ingen grunn til å haste med å få ferdig anmeldelsen. I stedet vil jeg ta den tiden som er nødvendig for å gjøre en skikkelig jobb.

Siste fra forsiden