Her er DSiWare-spillene

Nedlastbare DSi-spill

Nintendos DSi akkompagneres av flere nedlastbare spill når den lanseres på fredag.

Nedlastbare spill får en stadig større plass i konsollmarkedet, og takket være den nye Nintendo DSi introduseres nettdistribusjon av spill til nok et market.

Nintendos nordiske distributør har nå gitt oss en liste over noen av de nedlastbare DSi-spillene vi kan forvente å se i nær fremtid.

WarioWare: Snapped!

Først ut har vi WarioWare: Snapped, en samling minispill som kontrolleres ved hjelp av kameraet på DSi-konsollen. Dette registrerer bevegelser, og for å vinne må du gjøre ulike ansikts- og håndbevegelser foran kameraet.

Art Style-serien (som allerede har innyndet seg hos Wii-eiere) får to representanter på DSi: Aquite og Code. I Aquite styrer du en dykker som må ned til havbunnen (lettere sagt enn gjort), og i Code må du holde maskinen sidelengs (som om det var en bok), og sortere tallene på skjermen.

Til slutt har vi Paper Plane, som lar deg fly papirfly, og Pyoro, som lar deg kontrollere en liten fugl som må forsøke å fange frukt før den faller på bakken. DSi-eiere kan også laste ned en gratis nettleser.

Disse spillene kjøpes ved hjelp av Nintendo Points, som kan kjøpes i vanlige spillbutikker (slik som med WiiWare). Om du registrerer konsollen din på Nintendo DSi Shop (innen 3. oktober) får du 1000 Nintendo Points gratis.

Vi kommer til å ta med nettdistribuerte DSi-utgivelser i vår "ukens nettutgivelser"-serie.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden