Nedlastbare ninjaer fra Square Enix

Actionspillet Moon Diver lanseres snart.

Den japanske giganten Square Enix har gitt ut informasjon og skjermbilder fra det kommende spillet Moon Diver (tidligere kjent som Necromachina, og før det kjent som Moon Diver igjen) i en serie poster på sin Facebook-side for nedlastbare spill. Spillet skal lanseres til våren på Xbox Live Arcade og PlayStation Network.

I Moon Diver spiller du en av fem ninjakrigere som må gjenerobre jorden, i en fremtid hvor maskinene har gjort opprør mot sine skapere. Det meste av kloden ligger i ruiner, og alt håp hvilker på de fem ninjakrigernes skuldre.

Moon Diver er et todimensjonalt actionspill hvor du skal løpe, hogge og skyte deg gjennom massevis av fiender og nedkjempe store maskiner og uhyrer.

Fargerikt.

En av spillets mest spennende funksjoner ser ut til å være samarbeid for opp til fire spillere samtidig. Man kan visstnok når som helst hoppe inn i en annens spill, og når man er flere kan man utføre ulike spesialangrep som ikke er tilgjengelig for de som dreper roboter på egenhånd.

Blant detaljene som har blitt postet på Facebook er en illustrert liste over egenskaper, og vi loves blant annet fysisk umulige klassikere som dobbelthopp.

Ved å ta knekken på fiendene tjener du dessuten erfaringspoeng som gjør deg sterkere og låser opp nye egenskaper.

Siste fra forsiden