Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 23

Nest siste luke er åpnet

Her er noen spørsmål du kan bryne deg på mens du pynter treet.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Rockepakke til PlayStation 4

Nå er julaften like rundt hjørnet, og vi lader opp til den store dagen med årets nest siste kalenderluke. Som forventet drar premiepottene seg kraftig til jo nærmere vi kommer den 24. desember, og i dagens luke er det en diger gavepakke som venter – kanskje spesielt interessant kan det bli for de musikkglade der ute.

Rock Band 4.

Dagens vinner får nemlig servert intet mindre enn PlayStation 4-utgaven av Rock Band 4, i tillegg til gitarkontrolleren man trenger for å spille gitar og bass i spillet. Rock Band 4 er det første ordentlige spillet i Harmonix’ populære musikkspillserie på fem år, og vi så oss storfornøyd med den godt planlagte tilbakekomsten:

– Spillserien har kanskje ligget litt i skyggene de siste årene, men dens retur viser seg å være vellykket. Til tross for ømme fingre og vonde ledd etter flere timers spilling, er Rock Band 4 et spill som tilbyr mye moro, kunne Mats Bjørnsletten skrive i sin anmeldelse av spillpakken.

Tritton Kunai hodetelefoner.

Som en liten bonus slenger vi også på et knalltøft sett med Tritton-hodetelefoner fra MadCatz. Disse hodetelefonene er spesialtilpasset Sonys nyeste konsoller, og gjør seg dermed svært godt i lag med både PlayStation 3, PlayStation 4, men også PlayStation Vita.

Øreklokkene er bygd for «ekstrem komfort» skal vi tro MadCatz selv, og har også en mikrofon som er både rask og enkel å ta i bruk. Visste du for øvrig at MadCatz også har stått for utviklingen av de nye Rock Band 4-instrumentene?

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden