– Neste Alan Wake blir nedlastbart

Rykter antyder at neste spill i serien kommer til Xbox Live Arcade.

Finske Remedy Entertainment mottok mye kritikk for den abnormalt lange utviklingstiden til Alan Wake. Spillet tok nesten seks år å ferdigstille. Resultatet ble svært godt, men stadig brutte lovnader om ferdigstillelse gjorde at utålmodige spillere ble frustrerte. Dét problemet oppstår ikke nødvendigvis med neste spill i serien.

Nettstedet XBLAfans har mottatt informasjon om at det neste spillet fra finnene bærer navnet Alan Wake: Night Springs, og er en nedlastbar utgivelse til Xbox Live Arcade. Det betyr i så fall at det blir av adskillig mindre størrelse enn forgjengeren, og sannsynligvis kan gjøres ferdig på fornuftig tid.

Er du klar for mer Alan Wake?

Night Springs er navnet på et paranormalt TV-program som kan ses i skrekkspillet, og undertittelen gir altså mening i forhold til den eksisterende historien. Fra før av vet vi at det finske studioet har rekruttert medarbeidere med erfaring med bevegelseskontrolleren Kinect, noe som kan tyde på at spillet benytter teknologien.

Spillsiden klassifiserer selv kilden som ekstremt troverdig, og den mottatte informasjonen passer godt med Remedys nylige uttalelse om at det neste Alan Wake verken blir ekstrainnhold eller Alan Wake 2. I samme anledning forklarte de at neste spill kommer til høsten, og da burde det ikke være lenge til vi får mer informasjon om konseptet.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden