Neste år kaster Microsoft seg over tv-seriemarkedet

Er det Steven Spielbergs Halo-serie som skal lede an tilbudet?

Blir Halo-serien førstemann ut?
Microsoft Studios

Ifølge Variety begynner Microsofts tv-planer å bære frukter. Planen nå er å slippe de første tv-seriene i første halvdel av 2014, og helst i løpet av første kvartal. Dette forteller Microsofts tv-sjef, Nancy Tellem til magasinet.

Akkurat hva det er som står på agendaen når Microsoft sparker igang satsingen er ikke kjent, men som Eurogamer påpeker har det vært snakk om en Steven Spielberg-tv-serie basert på Halo-universet.

– Vi er ikke som de andre

'Allo Halo!

Det vanskeligste for Tellem og Microsoft har visstnok vært å overbevise de etablerte aktørene, som eksempelvis Hollywood, om å bli med på notene. Derfor har det tatt litt tid å stable prosjekter på beina.

– Vi er ikke Netflix eller Amazon. Vi er noe annet. Vi er ingen av de, men kanskje litt som de. Det spørs. Men etter hvert som vi fortsetter å gjøre avtaler kommer alle til å bli mer komfortable, forteller hun.

At Microsoft skulle satse på tv ble ettertrykkelig klart under avdukingen i mai, da det første spillselskapet trakk opp av Xbox One-hatten var nettopp tv-funksjonalitet. Siden den gang har budskapet kjølnet litt, men det virker altså nå som om det fremdeles er et satsingsområde for selskapet.

Gamer.no tok kontakt med Microsoft for å høre om tv-tilbudet også er planlagt lansert i Norge neste år. De hadde ingen øvrig kommentar, men så frem til å dele detaljer om tilbudet på et senere tidspunkt.

Fikk du med deg detaljene om Spielberg-serien i sommer?
Les det lille vi vet om Halos TV-serie »

Siste fra forsiden