Neste Dynasty Warriors blir et åpen verden-spill

– Seriens mest ambisiøse innslag så langt, forteller utvikleren.

Koei Tecmo

For første gang i serien skal det neste Dynasty Warriors-spillet foregå i en stor og åpen verden. Det forteller Koei Tecmo og utvikler Omega Force i en pressemelding, der partene også bekrefter at spillet kommer til vesten.

Dynasty Warriors 9 skal foregå i en stor og åpen verden.
Koei Tecmo

Dynasty Warriors 9 beskrives av utgiveren som seriens mest ambisiøse innslag så langt, som skal kombinere Warriors-spillenes klassiske «én mot tusen»-kamper med en rekke nyvinninger:

– Med mål om gjennomføre forskjellige oppdrag må spillere bruke et helt nytt verdenskart for å reise gjennom varierte landskap, med alt fra vide sletter til snødekte fjeltopper, som alle har dynamiske dag/natt- og værsykluser, forklarer Koei Tecmo i pressemeldingen.

Kunsten å krige

På sine reiser må spillere hele tiden tilpasse seg etter omgivelsene, for å skaffe seg et overtak mot sine fiender. Ved bruk av forskjellig utstyr kan man alternativt ta seg forbi hindre, og søke dekning blant vegetasjonen for å unngå konflikt.

Spillet beholder de klassiske «én mot tusen»-kampene.
Koei Tecmo

I kamp får spillere velge mellom 83 spillbare figurer fra det etablerte Dynasty Warriors-universet, samt noen nykomlinger. Historien skal fortelles gjennom mange ulike slag og fra flere forskjellige synspunkter, men så langt vet vi lite om selve handlingen.

I månedene som kommer lover Koei Tecmo å slippe flere detaljer om Dynasty Warriors 9, inkludert informasjon om slippdato og plattformer. Takket være spillblekka Famitsu (via Gematsu), vet vi riktignok at spillet i hvert fall kommer til PlayStation 4.

Vi satte stor pris på det forrige spillet i serien.
Les anmeldelsen av Dynasty Warriors 8 her »

Siste fra forsiden