Neste episode av The Wolf Among Us kommer i februar

Fra nå av skal det ikke gå flerfoldige måneder mellom episodene, hevder Telltale.

Andre episode kommer i februar.
Telltale Games

Etter tre måneder med stillhet tar Telltale Games nå bladet fra munnen, og snakker om hva som skjer med The Wolf Among Us. Den første episoden i spillserien, som er basert på den prisbelønnede Fables-tegneserien, kom i midten av oktober, men siden den gang har vi måttet ventet abnormalt lenge på fortsettelsen. Historisk sett presser Telltale ut episoder i sine spillserier senest annenhver måned, så den lange utsettelsen har fått fansen til å stille spørsmål.

Det ble knall og fall i episode én.

Telltales med-stifter, Kevin Burner, forteller på utviklerens forum at planen nå er å lansere andre episode av The Wolf Among Us i begynnelsen av februar. Akkurat hvilke plattformer som prioriteres først vet vi ikke, men studioet er i snakk med Microsoft, Sony, Valve og Apple for å sikre en bred lansering så tett som mulig.

I tillegg til å fyre av slippnyheten beklager Telltale-grunnleggeren den lange ventetiden, og forsikrer om at det ikke skal skje igjen.

– Vi er svært lei oss over den lange utsettelsen av denne episoden, men dette er en av de tilfellene der flere ting ikke gikk vår vei (for ikke å nevne utsettelser på grunn av ferien). Jeg kommer ikke til å gå i detalj, men det har vært et uvanlig og svært spesifikt sett med omstendigheter, og vi tror ikke dette kommer til å skje igjen videre utover sesongen, utdyper Burner.

Telltales år

Andre sesong av The Walking Dead er igang.

Etter knallsuksessen med første sesong av det interaktive dramaet The Walking Dead i fjor, har Telltale Games' renommé skutt fart. At utvikleren alltid har hatt en hang til å lage nye eventyr basert på lisenser som allerede eksisterer har vært kjent siden oppstarten, men det er først nå de skyter de virkelige gullfuglene.

I tillegg til The Wolf Among Us fortsatte utvikleren fortellingen om Clementine i andre sesong av The Walking Dead like før jul – en fortsettelse vår testskribent tror lover godt. I løpet av året får vi også spillmatiseringer av Game of Thrones, samt noen uvanlige eventyr satt til Borderlands-universet.

Flere Telltale-ansatte jobbet for LucasArts på nittitallet.
Fikk du med deg vår podkast om LucasArts gullalder? »

Siste fra forsiden