Andre episode kommer i februar.
Andre episode kommer i februar. (Bilde: Telltale Games)

Neste episode av The Wolf Among Us kommer i februar

Fra nå av skal det ikke gå flerfoldige måneder mellom episodene, hevder Telltale.

Etter tre måneder med stillhet tar Telltale Games nå bladet fra munnen, og snakker om hva som skjer med The Wolf Among Us. Den første episoden i spillserien, som er basert på den prisbelønnede Fables-tegneserien, kom i midten av oktober, men siden den gang har vi måttet ventet abnormalt lenge på fortsettelsen. Historisk sett presser Telltale ut episoder i sine spillserier senest annenhver måned, så den lange utsettelsen har fått fansen til å stille spørsmål.

Det ble knall og fall i episode én.
Det ble knall og fall i episode én.Bilde: Telltale Games

Telltales med-stifter, Kevin Burner, forteller på utviklerens forum at planen nå er å lansere andre episode av The Wolf Among Us i begynnelsen av februar. Akkurat hvilke plattformer som prioriteres først vet vi ikke, men studioet er i snakk med Microsoft, Sony, Valve og Apple for å sikre en bred lansering så tett som mulig.

I tillegg til å fyre av slippnyheten beklager Telltale-grunnleggeren den lange ventetiden, og forsikrer om at det ikke skal skje igjen.

– Vi er svært lei oss over den lange utsettelsen av denne episoden, men dette er en av de tilfellene der flere ting ikke gikk vår vei (for ikke å nevne utsettelser på grunn av ferien). Jeg kommer ikke til å gå i detalj, men det har vært et uvanlig og svært spesifikt sett med omstendigheter, og vi tror ikke dette kommer til å skje igjen videre utover sesongen, utdyper Burner. 

Telltales år

Andre sesong av The Walking Dead er igang.
Andre sesong av The Walking Dead er igang.Bilde: Telltale Games

Etter knallsuksessen med første sesong av det interaktive dramaet The Walking Dead i fjor, har Telltale Games' renommé skutt fart. At utvikleren alltid har hatt en hang til å lage nye eventyr basert på lisenser som allerede eksisterer har vært kjent siden oppstarten, men det er først nå de skyter de virkelige gullfuglene.

I tillegg til The Wolf Among Us fortsatte utvikleren fortellingen om Clementine i andre sesong av The Walking Dead like før jul – en fortsettelse vår testskribent tror lover godt. I løpet av året får vi også spillmatiseringer av Game of Thrones, samt noen uvanlige eventyr satt til Borderlands-universet

Flere Telltale-ansatte jobbet for LucasArts på nittitallet.
Fikk du med deg vår podkast om LucasArts gullalder? »

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen