Neste Rollercoaster Tycoon bytter utvikler

I det nye spillet kan du bygge berg-og-dalbaner, og del dem med andre.

Atari

Atari har annonsert at det neste spillet i Rollercoaster Tycoon-serien, Rollercoaster Tycoon World, har fått en ny utvikler. Det nye studioet heter Area 52 Games, og beskrives som et AAA-studio der det jobber folk med rik erfaring fra bransjen.

Blant annet har det nye teamet folk som har jobbet med serier som Tropico, The Sims, Railroad Tycoon, Pirates, Age of Empires og Forza.

Teaser-film.

Den forrige utvikleren var Pipeworks, en utvikler som spesialiserer seg på oppdrag, og rullebladet deres er preget av spill som Godzilla, Deadliest Warrior og Jeopardy. Atari takker Pipeworks for å ha «tatt utviklingen til dette punktet».

Besøk hverandres fornøyelsesparker

nettstedet sitt forteller Area 52 Games litt om det nye Rollercoaster Tycoon-spillet. De røper at det får et nytt og «nyskapende» system for bygging av berg-og-dalbaner, og at spillerne kan dele konstruksjonstegninger med hverandre.

I tillegg kan spillerne slå seg sammen og danne fornøyelsespark-selskaper som så konkurrerer med andre spilleres selskaper på verdensbasis. Det blir også mulig å besøke hverandres fornøyelsesparker, og forhåpentligvis også teste berg-og-dalbanene til vennene dine.

I dag har Atari også annonsert at butikkversjonen vil distribueres av Namco Bandai i Europa, når spillet lanseres «tidlig» neste år. Det er mulig å følge med på utviklingen på spillets nylanserte nettsted.

Atari har allerede lovet at Rollercoaster Tycoon World ikke får noen mikrotransaksjoner. Om du hovedsakelig ønsker deg et fornøyelsesparkspill i stil med de klassiske Rollercoaster Tycoon-spillene, kan du kanskje en åndelig oppfølger som nå heter Parkitect.

Siste fra forsiden