Neste spill fra anerkjente Suda 51 kommer kun til PlayStation 4

Let It Die ser ut til å bli både dystert og blodig.

Let It Die.
PlayStation/Youtube

Det var under nattens pressekonferanse fra Sony at spillet for første gang ble annonsert. Den velkjente spillskaperen Suda 51 (Goichi Suda) står bak prosjektet, som utvikles av Grasshopper og GungHo Online Entertainment.

Den første teaseren.

Brutal trailer

Traileren viste det som ser ut til å være et voldelig og dystert kampspill. Vi fikk se noen få glimt der figurene denget løs på hverandre med spikerballtre, kjøttøks og andre brutale våpen. Det virket som om de ulike våpnene har forskjellige egenskaper. Skadetall poppet opp over hodet på figurene når de ble truffet. Kanskje utviklerne har lagt inn litt rollespillelementer med alle tallene og statistikkene som følger våpen.

De siste spillene Suda 51 har vært med å lage er Killer is Dead og Lollipop Chainsaw. Begge har vært særegne utgivelser med innhold og tematikk som overhodet ikke passer for mindreårige. Hvis vi skal tolke utifra traileren til Let It Die så ser også dette ut til å bli et typisk spill fra den ikoniske utvikleren. Spillet kommer eksklusivt til PlayStation 4 i 2015.

Sony viste også scener fra et annet brutalt spill som kommer til PlayStation 4. From Software jobber nemlig med Bloodborne, en mørk og dyster utgivelse som følger i fotsporene til Dark Souls-serien.

Et annet storspill som ble vist i går er Uncharted 4, der Nathan Drake er ute på eventyr nok en gang.

Siste fra forsiden