Nesten ti millioner spilte den åpne Overwatch-betaen

– Vår største åpne beta noensinne, forteller Blizzard.

Blizzard Entertainment

Den siste, åpne betatesten for Overwatch – som ble avholdt fra 3. til 10. mai – trakk til seg 9,7 millioner spillere, og er dermed den største åpne betaen Blizzard noen gang har avholdt. Det melder selskapet i en pressemelding.

Overwatch-betaen var Blizzards største noensinne.
Blizzard Entertainment

Da serverne ble skrudd av hadde testens deltakere lagt inn over 81 millioner timer i spillet, fordelt på drøye 37 millioner kamper. Ifølge Blizzard-sjef Mike Morhaime var målet med betaen å nå så mange spillere som mulig, og ut ifra tallene kan de se seg fornøyde:

– Vi er kjempefornøyde med at et så høyt antall spillere fra hele verden fikk sjansen til å prøve Overwatch i løpet av den åpne betaen. […] Responsen var overveldende og vi håper alle hadde det moro, sier Morhaime.

Lagbasert flerspillerskyter

Overwatch er en lagbasert flerspillerskyter der seks spillere på hvert lag samarbeider om å utføre diverse mål på slagmarken. Spillere kan velge mellom 21 ulike helter, som alle har forskjellige våpen og egenskaper, og som fyller ulike roller i laget.

Vi prøvde Overwatch-betaen i fjor, og selv om vår skribent hadde noen spørsmålstegn satt han igjen med et positivt helhetsinntrykk:

– Spillet er allerede godt balansert, og har et godt utvalg med vidt forskjellige helter som gjør det mulig for alle å finne i hvert fall én som passer sin spillestil. Grafikken er feiende flott, lydbildet er engasjerende, spillet kjører bra, og ikke minst er det veldig, veldig moro, skrev Håvard Hofstad Ruud.

Overwatch vil lanseres 24. mai.

Overwatch vil lanseres uten spillets konkurransemodus.
Blizzard trenger mer tid for å forbedre «Competitive Play» »

Siste fra forsiden