Netflix har gitt oss det første klippet av Geralt i The Witcher-serien

Gage Skidmore, flickr, CD Projekt RED

Etter at det ble kjent at Supermann-skuespilleren Henry Cavill skal innta rollen som Geralt i Netflix' kommende The Witcher-serie er det nok en del som har lurt på hvordan han vil passe inn i rollen. Nå har vi fått det første glimtet.

Netflix la nemlig nylig ut et kort videoklipp som viser oss Cavill i rollen som den langhårede helten.

Dermed kan vi i alle fall danne oss et inntrykk av hva vi har i vente, selv om det selvsagt hadde vært fint med en litt mer fyldig trailer. Dette vil vi nok imidlertid få ganske snart.

Storfan av både bøkene og spillene

Cavill ga for ikke lenge siden uttrykk for at han svært gjerne kunne tenke seg å spille Geralt. Skuespilleren er ifølge ham selv en stor fan av spillserien, og har også pløyd gjennom bøkene som spillene er basert på.

The Witcher-serien vil komme ut en gang neste år, men har ennå ikke fått en dato. Seriens manusforfatter og produsent meldte i februar at pilotepisoden til serien er ferdig skrevet, men hvor langt produksjonsprosessen er kommet utover dette er uvisst.

Nylig ble det for øvrig også avslørt hvem som skal spille de kvinnelige hovedpersonene i serien, Yennefer og Ciri. Denne jobben er det de to relativt ukjente skuespillerinnene Anya Chalotra og Freya Allan som får.

I likhet med spillserien er den kommende Netflix-serien basert på bøkene til den polske forfatteren Andrzej Sapkowski, som skrev til sammen åtte romaner kjent som The Witcher Saga.

I Netflix' pressemelding opplyste Sapkowski at serien skal være tro mot bøkene, som skulle bety at kjennere av spillserien trolig vil kjenne seg igjen i serien. Selv er han konsulent for serien.

Les også: The Witcher-forfatteren krever over 130 millioner kroner fra CD Projekt RED »

Siste fra forsiden