Disse skuespillerinnene skal spille de kvinnelige hovedrollene i The Witcher-serien

Anya Chalotra (t.v.) og Freya Allan får rollene som henholdsvis Yennefer og Ciri i The Witcher-serien.
Netflix

The Witcher-serien har allerede fått sin mannlige hovedrolleinnehaver, og nå har turen kommet til kvinnene.

I et intervju med Hollywood Reporter kunne produsent for The Witcher-serien Lauren Hissrich røpe nye navn på rollelisten og at det er Freya Allan som skal innta rollen som Ciri.

Freya Allan er mest kjent for miniserien The War of the Worlds og Into the Badlands, men har utover dette ingen spesielt kjente titler på rullebladet og er ennå tidlig i karrieren sin.

Yennefer-rollen også besatt

Figurene Ciri (t.v.) og Yennefer slik de ser ut i The Witcher III.
CD Projekt RED

Den andre sentrale, kvinnelige figuren Yennefer har også fått sin skuespillerinne, og denne rollen er det Anya Chalotra som får æren av å inneha. Chalotra er heller ikke et kjent navn og har tidligere kun spilt i en TV-serie ved navn Wanderlust.

Hovedpersonen Geralt er det som kjent Supermann-skuespilleren Henry Cavill som skal spille. Cavill ga tidligere uttrykk for at han er storfan av spillserien og at han mer enn gjerne kunne tenke seg å innta hovedrollen i Netflix-serien.

Nyheten om at The Witcher skal bli TV-serie dukket først opp i mai i fjor. Det ble deretter ganske stille rundt prosjektet, men i februar i år ga prosjektet lyd fra seg igjen etter at seriens manusforfatter og produsent, Lauren S. Hissrich, bekreftet at manuset til pilot-episoden var ferdig.

I likhet med spillserien er den kommende Netflix-serien basert på bøkene til den polske forfatteren Andrzej Sapkowski, som skrev til sammen åtte romaner kjent som The Witcher Saga.

I Netflix' pressemelding opplyste Sapkowski at serien skal være tro mot bøkene, som skulle bety at kjennere av spillserien trolig vil kjenne seg igjen i serien. Selv er han konsulent for serien.

Les også: The Witcher-forfatteren krever over 130 millioner kroner fra CD Projekt RED »

Siste fra forsiden