Hudson med nedlastbar trio

Nettdistribuert moro

Hudson fortsetter å satse på nedlastbare spill, og har kunngjort tre spennende prosjekter.

Den japanske utvikleren Hudson Entertainment har kunngjort tre nye konsollspill, som alle skal lanseres gjennom nettet.

Det første spillet er en ny og oppgradert versjon av det populære TurboGrafx-16-spillet Military Madness. Dette er et turbasert, strategisk krigsspill der du må lede en hær til seier over motstanderne. Den nye versjonen kommer med 3D-grafikk, mulighet for nettbasert flerspiller for fire personer og mye mer. Spillet lanseres til Xbox 360, PS3 og Wii denne sommeren.

Omtrent samtidig kommer Water Warfare til Wii. Dette spillet beskrives som en "first person soaker", og er rett og slett et førstepersons actionspill der du løper rundt i ulike lekeparker og skyter venner og fiender med vannpistol. Du kan også bruke andre gjenstander, som paraplyer. Opp til åtte spillere kan spille mot hverandre.

Til slutt har vi en konsollversjon av det populære PC-spillet Diner Dash. Her får vi kontroll over servetrisen Flo, som må sørge for at kundene i restauranten hennes er fornøyd. Den nye versjonen av spillet er i 3D, men det hektiske gameplayet er det samme som før I tillegg kan opp til åtte spillere samarbeide eller konkurrere mot hverandre. Diner Dash får en sommerlansering på PS3, Xbox 360 og Wii.

Mer informasjon om Hudson Entertainments kommende prosjekter finner du på selskapets offisielle nettsted.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden