World of Warcraft Classic - Lyse

Nettleverandør utsatte arbeid på grunn av WoW Classic – må utsette igjen på grunn av valget

Blizzard

Bredbåndsleverandøren Lyse planla å gjøre vedlikehold på fibernettet sitt natt til tirsdag i Rogaland. Men etter å ha tatt en titt på interessen rundt World of Warcraft Classic som skulle lanseres samtidig bestemte selskapet seg for å utsette vedlikeholdsarbeidet.

I utgangspunktet er dette en hyggelig gest til spillerne. Litt verre var det at Lynet satte ny dato til 10. september – natten etter at kommune og fylkestingsvalget avholdes.

Stavanger Aftenblad har snakket med SV-politiker Eirik Faret Sakariassen om de potensielle konsekvensene av å bruke natten etter valget. Ifølge ham ville denne datoen stikke kjepper i hjulene for de som teller opp stemmer, og for politikere som sitter i forhandlinger i tiden etter at stemmelokalene et stengt.

Setter ny dato

Etter at avisen tok kontakt har Lyse heldigvis endret tidspunktet igjen, og tar selvkritikk over at det har blitt flere beskjeder å forholde seg til. En ny tid for utsettelsen settes tirsdag.

Til syvende og sist sitter man igjen med en forhåpentligvis fornøyd kundebase som kunne nyte de første timene av World of Warcraft Classic – så lenge de kom seg forbi de massive køene. Vår skribent var en av dem som prøvde å logge seg på i natt, og som dermed fikk en temmelig autentisk WoW-opplevelse: to timer med kø, fulgt av massive mengder nye spillere som kjempet om de samme mobsene.

Slik var det: Mine første timer med World of Warcraft Classic var en tro kopi av tiden i 2005 »

Siste fra forsiden