Podkast

DoubleJump, episode 73

Nier: Automata, Civilization VI-utvidelser og mobilspill av varierende kvalitet

Våren byr på mer enn nok spill.

Square Enix

Håvard, Gøran og Marius snakker seg gjennom en travel uke. Marius har sjekket ut den siste utvidelsen til Civilization VI, mens Håvard har spilt opptil flere mobilspill, av varierende kvalitet.

Gøran har sjekket ut den åpne betatesten til Ghost Recon: Wildlands, noe som ikke akkurat imponerte. Nier: Automata imponerer imidlertid mer, og han deler sine inntrykk etter drøye ti timer med det siste spillet til Platinum Games.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden