Ninja Gaiden 3 kunngjort

Blir både blodig og personlig.

Det har ligget i kortene en stund at Team Ninja ikke er ferdig med Ninja Gaiden-serien, men nå kan fansen slå seg til ro med at det tredje spillet definitvt er på vei.

Hva pønsker Ryu på denne gangen?

Ninja Gaiden 3 ble bekreftet bak lukkede dører under en privat tilstelning i forbindelse med Tokyo Game Show. Dessverre var ikke Team Ninja generøse med detaljene og nøyde seg stort sett med å vise ett enkelt teaser-bilde, som Videogamer rapporterer.

Bildet viser en blodig hovedperson som tilsynelatende er i ferd med å rive av seg masken. Ifølge Videogamer representerer dette både at spillet blir enda blodigere enn Ninja Gaiden 2 og at Ryu denne gangen vil vise mer av sin personlighet og "humane" sider, hva nå enn det vil innebære.

Ifølge Gamepro fortalte Team Ninja-sjefen Yosuke Hayashi at de siste årene har vært vanskelige for utvikleren, men at samarbeidet med Nintendo i arbeidet med Metroid: Other M gjorde at selskapet følte seg trygge nok på sin nye identitet til at de kunne vende tilbake til Ninja Gaiden-serien.

Ninja Gaiden 3 er i den tidlige fasen av utviklingen, så lanseringsdatoen må vi nok vente en stund på. Ingen plattform er heller bekreftet.

Les også:Anmeldelse: Ninja Gaiden 2
Les også:Anmeldelse: Ninja Gaiden Sigma
Les også:Anmeldelse: Metroid: Other M

(via 1Up, Joystiq)

Siste fra forsiden