Nintendo offentliggjør pris på Game Boy Player

Rundt 20. juni i år kommer Game Boy Player til Norge, en liten duppeditt som kan være med på å revolusjonere GameCube betraktelig. Det den hovedsakelig lar deg gjøre er å spille GBA-spill gjennom GameCube-konsollet.

Med andre ord er det plutselig over 1000 spill tilgjengelig på GameCube. Game Boy Player ser ut som en liten plattform du plugger på under GameCube-en, rettere sagt i høyhastighetsporten. Deretter plasserer du GBA-spillet inn i denne. Deretter kan du spille på TV-skjermen, og hvis du spiller multiplayer kan en bruke TV-en, mens de andre bruker GBA-ene. Det fine med Game Boy Player er det faktum at du kan bruke spillene til absolutt alle Game Boy-systemer opp i gjennom tidene. Hvordan oppløsningen vil se ut smurt utover en stor TV-skjerm er foreløpig uvisst.

Du trenger heller ikke bruke GameCube-kontrolleren, selv om du naturligvis kan gjøre det, men du kan også bruke GBA-en som kontroll. For å ta i bruk denne muligheten, må du bruke Advance Cable, som i tillegg brukes til å overføre informasjon mellom GBA-spillene og GameCube-konsollet. Nintendo holder også på å utvikle en egen håndkontroll til Game Boy Player. Game Boy Player er ikke et ekstrautstyr til GBA-en i seg selv, da en kan spille GBA-spill på GameCube-konsollet uten å egentlig eie en GBA. Den eneste begrensningen er hvis man skal ta i bruk datakabelen, som kun kan brukes til GBA og GBA SP.

Prisen for Game Boy Player separat vil i Europa ligge på omkring ?60, men som vi skrev i en artikkel tidligere denne uken kommer Nintendo med et spesialtilbud i sommer, som inkluderer Game Boy Player. Pakkeløsningen vil selges i både USA og Europa for ?99 fra og med 20. juni. Medlemmmer av Nintendo Europe vil få anledning til å få Game Boy Player som en del av et eksklusivt tilbud.

Siste fra forsiden